Játékok

Egyre komolyabban veszi a PC-t a PlayStation


A Sony több AAA címet is kiadott végre PC-re, de nem csak ezzel jelzi a platform melletti elköteleződését.

Még mindig nehezen hisszük el, pedig már játszottunk velük. Az olyan, korábban PlayStation-exkluzív játékok, mint a God of War, a Horizon Zero Dawn és a Days Gone már mind elérhetők PC-n, és remek élményt kínálnak azoknak, akiknek nincs otthon egy PlayStation logóval ellátott fekete-fehér dobozuk.

A következő a sorban a Marvel’s Spider-Man lesz, ami még a mai napon megjelenik, azt pedig a Spider-Man: Miles Morales követi majd az Uncharted: Legacy of Thieves Collectionnel együtt.

Mindezt azért vesszük számba, mert a Sony is így tett. A kiadó összerakott egy weboldalt, kifejezetten a PC-s tábornak célozva, ahol megnézhetjük, hogy melyek a már megjelent címek, és mely játékok érkezésére készülhetünk a közeljövőben, Steam és Epic Games Store linkekkel kiegészítve. Elég hasznos kis aloldal ez, amin követhetjük kedvenceink sorsát, és bár a FAQ részleg nem tartalmaz túl sok újdonságot, érdemes átolvasnia azt is annak, aki toporogva várja PC-re a Sony gyöngyszemeit.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!

Most ti jöttök: ha választhatnátok egy PlayStation-exkluzív címet, amiről még nem tudjuk, hogy jön-e PC-re, de nagyon szeretnétek azt viszontlátni a platformon, akkor melyik lenne az?

Még van mit mesélnünk neked, minden érdekességet megtalálsz itt!

Teljes cikk a forrás oldalon