Játékok

Visszaköszönhet egy videojátékban egy valós tömegmészárlás?


Elég komoly kérdéseket is feszegettünk a Heti Meta legújabb adásában.

Folytatódik a Heti Meta, vagyis a GameStar és a Leet (általában) kéthetente jelentkező podcastja. A legújabb epizódban a megszokott módon előbb pár aktuális hírt beszéltek át a srácok, utána pedig előtérbe kerültek a nagyobb volumenű témák is, melyek között akadt egy egészen bizarr is.

A Ready or Not ugyanis valamiért lekerült a Steamről, és sokan úgy gondolják, hogy azért, mert az egyik új frissítésben egy valós tömegmészárlás helyszíne köszönt vissza a játékban. A hivatalos indoklás szerint viszont egy szerzői jogi követelés miatt került le a játék a platformról – időközben újra elérhetővé vált a problémásnak ítélt tartalmak nélkül.

Mindezeken felül szó volt még az új Heti Metában arról is, hogy Kínában végzettséghez kötik, miről beszélhetnek és miről nem beszélhetnek a streamerek és influencerek. 

[embedded content]

Két hét múlva a következő rész menetrend szerint a GameStar YouTube-csatornájára fog felkerülni, aztán pedig a szokásos módon folytatódik majd a sorminta. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GameStar közösség tagja? Gyere a GameStar Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Még van mit mesélnünk neked, minden érdekességet megtalálsz itt!

Teljes cikk a forrás oldalon