Játékok

Darth Vaderről mintázott gamer székbe ültetne minket a noblechairs


Új kiadásban jelent meg a noblechairs jól bejáratott HERO széke.

Az idei Star Wars-napon, vagyis május 4-én jelentette be a gamer székekkel foglalkozó noblechairs, hogy a Lucasfilmmel közösen hoznak majd nekünk a messzi-messzi galaxis alapján készült újdonságokat.

A kollaboráció részeként kaptunk már Boba Fett-széket és egy olyat is, ami a rohamosztagosok előtt tisztelgett. Közben pedig megérkezett az újabb spéci ülés, amelyről már egy legendás Sith nagyúr köszön vissza ránk.

A noblechairs HERO Gaming Chair – Darth Vader Edition értelemszerűen fekete színben pompázik, és több eleme is emlékeztet arra, hogy kiről mintázták a dizájnt. A háttámla elején megtaláljuk a Vader páncéljáról ismerős, színes apróságokat, a hátulján pedig a nagyúr legendás sisakja díszeleg. Persze még egy jókora Star Wars logó is elfért a széken, hátha valaki nem tudja, honnan is ismerős ez a Darth Vader nevű fickó.

Kattints a képre a galériáért!

Funkciók terén nem mutat sok újdonságot a szék, de ez nem is probléma, hiszen állítható magasságával, deréktámaszával, 4D-s kartámaszával és dönthető háttámlájával ez a HERO is egy kifejezetten kényelmes darab.

A noblechairs újdonságát már elő lehet rendelni 424,99 fontos áron, ami több mint 196 ezer magyar forint. Nektek megérne ennyit egy Darth Vader-szék?

Komolyabban érdekel az IT? Informatikai, infokommunikációs döntéshozóknak szóló híreinket és elemzéseinket itt találod.

Teljes cikk a forrás oldalon