Játékok

Egy 2020-as, a Hearthstone-hoz hasonlító kártyajáték is elérhetővé vált a Netflixen


A játék eredetileg a Steamen, még 2020-ban jelent meg, most viszont a Netflixen érhető el.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Intel Extreme Masters Winter 2021

Vitality vs. NiP

Úgy tűnik, nem akar lassulni a Netflix azon szándéka, hogy a mobiltelefonos gaming iparban is jelen legyen a streaming szolgáltató. Ezen a héten két új játék is elérhetővé vált a platformon, ezek az Arcanium: Rise of Akhan, illetve a Krispee Street. Mindkét játékot ingyen le lehet tölteni iOS-re és Androidra, ha már rendelkezel előfizetéssel az oldalon.

[embedded content]

Az Arcanium beleillik a Netflixen korábban már megjelent mobiljátékok sorába, abban az értelemben, hogy maga a cím már a múltban is elérhető volt. Az Arcanium például 2020-ban már megjelent Steamen korai hozzáférésű állapotban, ahol jelenleg “többnyire pozitív” értékeléssel rendelkezik. A Steam Áruházi oldala úgy mutatja be a játékot, mint egy “nyílt világú, egyszemélyes stratégiai kaland-kártyajáték”.

Eközben a Krispee Street már a fejlesztő, FrostyPop negyedik játéka, mely a Netflixen jelenik meg azóta, hogy a platform novemberben bejelentette új szolgáltatásának elindulását. Ezen két cím megjelenésével már tucatnyi mobiljátékhoz van hozzáférésünk, mely Netflix-előfizetésünk részét is képezik, és kíváncsian várjuk, milyen új játékokkal bővül a jövőben a kínálat.

[embedded content]

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Teljes cikk a forrás oldalon