Játékok

A filmiparban is hasznát veszik a Sony játékkészítő játékának


A Dreamst, amivel – kis gyakorlás után – bárki készíthet más játékokat, új területen hasznosítják.

A Sony Pictures Classic nemrégiben megszerezte egy animációs film jogait, ami egy szerelmes költő történetét meséli el, aki veszélyes útra indul, amely 1812-ben Bajorországban, havas hegyeket át vezeti őt. A film címe ennek megfelelően A Winter’s Journey lesz, amiben CGI mellett kézzel fesstett animációk és élőszereplős részek is lesznek. A projekt legérdekesebb része azonban nem ez.

A Deadline értesülése szerint a Sony úgy tervezi, hogy a filmben felhasználja majd a Dreams nevű játékot/szoftvert, amit annak idején a Media Molecule készített PlayStation 4-re. A csapat, amely korábban a LittleBigPlanetet is szállította, valószínűleg nem is sejtette, hogy a közösségben ekkora sikert arat majd az ötlet, és a legkülönfélébb élményeket hozzák el a játékba bújtatott kreatív eszköz segítségével.

A Sony által készített A Winter’s Journey az első olyan film lesz, amiben a Dreams által renderelt jelenetek is helyet kapnak, a megjelenésre azonban valószínűleg még egészen sokat kell várnunk. A forgatás kezdetét valamikor júniusra várják. Ha addig is szeretnétek jobban belemerülni a Dreams által nyújtott lehetőségekbe, most akciósan elérhető a PlayStation Store-ban.

A GameStar YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Még van mit mesélnünk neked, minden érdekességet megtalálsz itt!

Teljes cikk a forrás oldalon